Een leven lang
longen

Van maandag 10 tot en met donderdag 13 april 2017 vindt de eerste Week van de Longen plaats in De Heerlickheijd van Ermelo. De Week van de Longen bestaat uit de Longdagen en de Longartsenweek.
Op dinsdagmiddag 11 en woensdagmiddag 12 april van 12.00 - 17.45 uur zijn ook patiënten en andere geïntresseerden van harte welkom!

De Longdagen

In 2017 organiseren het Longfonds, de NRS en de NVALT voor de zesde keer de Longdagen. Op dinsdag en woensdag zetten we de longen centraal! We bieden longartsen, wetenschappers, zorgverleners en patiënten een platform waarop zij elkaar kunnen spreken, kunnen discussiëren en kennis uitwisselen en waar zij de laatste ontwikkelingen kunnen leren kennen.

En dat is hard nodig, want Nederland alleen telt momenteel meer dan 1 miljoen mensen met een longaandoening. Kennis, ervaringen, onderzoek en daadkracht zijn nodig om patiënten een beter leven te kunnen bieden en longaandoeningen beter te kunnen behandelen.

Bent u aanwezig en discussieert u mee?  

De Longartsenweek

Tijdens de Week van de Longen vindt ook weer de jaarlijkse Longartsenweek plaats, de nascholingsweek van de NVALT. Dé gelegenheid voor longartsen om te spreken over actuele ontwikkelingen en innovaties, om bij te praten en te netwerken.  

Het progamma biedt weer een heleboel interessante redenen om aanwezig te zijn! Omcirkel dus meteen 10 tot en met 13 april in uw agenda en zorg dat u erbij bent! 

We hopen op uw aanwezigheid!

STICHTING week van de longen