Publieksprogramma

Tijdens de Longdagen wordt u helemaal bijgepraat over longziekten, nieuw onderzoek en de beste behandelingen. Wat mag u verwachten van het publieksprogramma op 11 en 12 april?

Het publieksprogramma start om 13.00 uur in de zaal 'de Marquis'. U kunt het uitgebreide programma HIER downloaden.

U kunt uitgebreid in gesprek met longdeskundigen én met andere mensen met een longziekte. Daarnaast krijgt u uitleg over - onder andere - omgaan met vermoeidheid, wat longrevalidatie voor u kan betekenen en het effect van voeding op longziekten. 

Publieksessies
Bij de speciale publieksessies wordt u in een half uur bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van longonderzoek. Zoals elk jaar houden de vijf onderzoekers die genomineerd zijn voor de Publieksprijs een korte presentatie over hun onderzoek. Daarna kunt u stemmen op wat volgens u het beste onderzoek is. Oftewel: wie wint de Publieksprijs van € 2.500,-? 

Debat
Praat u zeker ook mee tijdens het Longdagen Debat. De stelling: de patiënt als zorgproduct - wie is verantwoordelijk voor de uitkomst?
 
Reis- en lunchkosten
Als vrijwilliger van het Longfonds vergoeden wij uw reiskosten en lunchkosten ( voor 1 dag).  U kunt deze kosten na afloop van uw bezoek aan de Longdagen declareren door het Longfonds declaratieformulier te sturen aan longdagen@longfonds.nl.
 
Speciaal ontmoetingsmoment
Voor vrijwilligers van de LED (Longfonds Ervaringsdeskundigen) organiseren wij op dinsdag 11 april  van 11 tot 12 uur een speciaal ontmoetingsmoment en voor Longpunt vrijwilligers op woensdag 12 april van 11 tot 12 uur.  Bent u LED of Longpuntvrijwilliger en wilt u hierbij aanwezig zijn? Laat dit dan weten door uiterlijk 16 maart een mail te sturen naar longdagen@longfonds.nl
 
Nog niet aangemeld voor de Longdagen? Doe dat dan meteen